Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

JulmustEN hör julen till. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Men nu finns läskmaskinEN. Dessutom gör du en insats för miljön.

Julmust

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. På så vis får du en godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Du behöver bara köpa rätt flaska. En flaska ger 12,5 liter. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Så kan du använda dina smakessenser

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Det finns även colasmak som du kan använda.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Julmust med lite mer vanilj kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. De innehåller 80 % mindre socker. kolsyremaskin aromer Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Nu kan du göra bubbelvatten som ingen tröttnar på

Många vill ju ha julmust året om. Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Se till att ha rätt smaker hemma

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Prova lite olika varianter och smaker. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Din läsk smakar bättre. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.