Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Sprayen fixar biffen.

ta

allt-fraktfritt.se harhar 2 sprayer i sortimentet. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Upp till 12 timmars skydd.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Men oftast är det nog ingen större ide.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Ingenting varar ju för evigt. Även för skor. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns olika sprayer för olika områden. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Luktstopparen är att lita på. Skorna håller sin goda kvalitet.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Du sprayar ett enkelt lager. Det är det enda som behövs. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Därför stannar lukten kvar

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Prova att byta varje 24 timmar. spraya bort fotsvett från skor Andra kan byta flera gånger om dagen. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Både skor och fötter måste ju behandlas.