Nu kan du lätt få dän få bort kattkiss lukt

De flesta katter är rena. Så länga katten sköter sin egen hygien är det noll problem. Så ibland kan det faktiskt hända att du måste få bort kattkiss lukt.

ta

Så gör du Det finns lite olika sätt och det är klart att du ska försöka använda dig av en metod som inte är farlig vare sig för dig eller för missen. När du använder Yokoair behöver du inte oroa dig.

Om du vill vara säker på att få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Att få bort kattkiss lukt är enklare än vad man tror så länge man använder rätt produkter som Luktstopparen. Yokoair är ett exempel. Sprayen fungerar inte bara mot katturin utan även mot andra typer av odörer.

En spray använder du lätt i hemmet eller kanske i bilen. Sprayen kan även applicerat direkt i kattburen. Sprayen kan användas på flera typer av material. Liksom fotsvett så stinker denna pläd på ett sätt som gör att du vill kasta den.

Du behöver inte kasta sådant som luktar. Precis som att du kan få bort röklukt med några puffar med sprayen så kan kisset snart vara ett minne som du har glömt bort. Nu är det enkelt att bli av med lukter i ditt hem.

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Lär katten att kissa rätt

Det går att lösa kattkiss-frågan. Tänk på att träna din katt. Om du installerar en kattdörr kan katten själv bestämma när den vill gå ut.

Om du istället har en kattlåda måste du byta sanden ofta. Det är också möjligt att använda luktborttagaren direkt över kattlådan för att maskera lukten lite. Bra sprayer kan till och med dölja lukten helt.

Hankatter är duktiga på att markera revir. Detta gäller särskilt om de inte är kastrerade. Det kan vara anledningen till att katten markerar inne. få dän äcklig doft i lägenhet Du kan inte träna en katt som du kan en hund, men du kan ändå sätta vissa grundramar.

Genom att hålla koll på lukterna ligger du steget före. Ju snabbare desto bättre. Du kan leva i ett hem med normal luft igen.