Nu kan du bjuda hela släkten på sockerdricka

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Vid sådana tillfällen är det bäst att servera läsk. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Det är en utmärkt dryck att servera i bålet.

Sockerdricka är ett säkert kort

champis

Sockerdricka är läskEN som de flesta känner till. Det är klassiskt svenskt. Idag säljs de mer som enklare varianter.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. Det är en enkel läsk att samlas kring. Om du köper på flaska kanske den blir lite för söt. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Aromhusets läskkoncentrat innehåller betydligt mindre socker. Du kan också prova deras helt sockerfria serie. Båda finns på ALLT-FRAKTFRITT.

I butiken säljs läsk men du kan köpa koncentrat

Det är enkelt att göra egen sockerdricka. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Så kan du smaksätta. Det kan vara bra om du ska använda den i bålet.

Sockerdrickans unika smak kommer från päron och citron. Länge var det Saturnus som var nummer 1 inom sockerdricka. Du kanske inte känner till att Aromhuset har tagit över den klassiska smaken?

Läsken får inte ta över när du gör bål. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Sedan är det bara att blanda. Inga barn ska dricka bål med alkohol i.

Hur mycket mineralvatten med smak dricker du?

Det finns ju dem som struntar i sockerdrickan då vi ska minska sockerkonsumtionen. Det måste inte vara så.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Aromhusets motto är “som det skall smaka”.

Du kan dricka smaksatt mineralvatten utan bekymmer. smaker till sodastream Socker är inte heller farligt. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Den som inte äter socker på ett tag upplever starkare smaker och kan på så vis uppskatta smakessenserna.

Så serverar du bäst

Det handlar om presentation. Butiksläsk kan se proffsig ut. Men det kan fortfarande se mycket inbjudande ut. Servera i fristående glas.

Om du häller på kanna blir det avslaget. Prova dig fram. Var inte rädd för att garnera.

Smaken går väl ihop med citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det livar upp lite extra.