Med en luktborttagare får du fräscha skor

Sverige är ett av de länder i väst där det är vanligt att ta av skorna när man är inomhus. Många kan dock dra sig för att ta av sig skorna på grund av fotsvett. Om du vill slippa den obehagliga lukten då kan du använda dig av en luktborttagare.

Har du illaluktande skor så ska du börja med luktborttagare

Innan du börjar, kontrollera att du verkligen har illaluktande skor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. En del lukter är mindre uppenbara för den som går med skorna. Om du vill ha ett ärligt svar kan du fråga vänner eller familj.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Det är en säker spray som fungerar effektivt.

Allt-frakfritt.sese finns både Luktstopparen Spray och Svettluktsdödaren Spray att köpa on-line. Om du spelar hockey rekommenderar vi att du använder Svettluktsdödaren. Den är till och med så effektiv att den kan användas som deodorant.

Du kanske tror att det räcker med att behandla fötterna?

ta

Fokusera istället på att ta reda på källan till illaluktande skor. Svettlukten kan ju ha flera orsaker. Det kan faktiskt vara så att dina strumpor är problemet.

De traditionella huskurerna som fotbad och spray fungerar naturligtvis också. Skillnaden är att du kan behöva behandla flera gånger istället. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Den mest långvariga effekten uppstår om du både behandlar dina skor och fötter. äcklig lukt i tvättmaskin Det gör att du inte längre behöver skämmas för att ta av dig skorna. Folk kommer inte längre att undvika dig när du går i strumplästen.

Sprayen är så mångfacetterad att den kan använda på flera sätt

Om du använder en luktborttagare till dina kläder också, så har du garderat dig. Du kan börja med dina dagliga skor, sedan kan du spray vinterskorna i källaren också. Ju snabbare du blir av med lukten desto bättre.

Med den universella luktborttagaren kan du vara säker på att den går att den går att använda i alla rum. Du sprayar i luften eller direkt på föremål som luktar.

Var varsam med andra

Det är alltid okej att behandla egna föremål och skor med luktborttagare men du ska vara försiktig med att föreslå behandling på andras kläder och skor. Alla störs inte av lukten. Därför ska du endast behandla med sprayen på dina egna tillhörigheter. Det är inte en lösning vi tror på.