Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Handsprit hjälper inte mot corona. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Du måste ändå tvätta händerna. Klart att du ska ha en bra tvål.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Då dör alla virus. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Nu är dina händer en fara igen. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Sprayen tar hand om det mesta. Du kan spraya på de flesta ytor.

handtvål

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Produkten torkar snabbt.

Använd produkten med måtta

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Köp det online idag.