Finns det preparat som fungerar mot coronavirus?

Än finns inget vaccin mot corona men det kan finnas andra produkter mot coronavirus. Det finns enkla medel att ta till. Man måste komma ihåg att tvätta händerna.

Vet du hur du ska tvätta händerna på bästa sätt?

Vi måste bli bättre på att tvätta händerna om vi ska lösa krisen med coronavirus. Prova antibakteriell tvål. Den typen av tvål måste verka ett tag.

Många väljer att kombinera antibakteriell tvål med en spray. 20 sekunder är minst tid som du ska tvätta händerna. Därefter sköljer du av händerna med vanligt vatten. Det gör att handspriten blir onödig.

Använd bara rena handdukar. Om du köper engångsservetter så håller du enkelt koll på vad som är rent och inte. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Coronavirus på ytor i ditt hem och på jobbet

Du måste tvätta av alla ytor. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. På jobbet kan det vara viktigt att hålla rent.

Coronavirus kan överleva på ytor i flera dagars tid. Man måste hålla smittan borta längre. En antibakteriell spray för ytdesinfektion kan hjälpa. Smidigare blir det inte.

desinfektion

Du kan också behandla ytor på saker som du plockar med dig från butiken på detta sätt. Den säkra sprayen kan användas där du har behov av den. Det är en bra produkter mot coronavirus.

Var eftertänksam

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. Enklast att köpa som askorbinsyra i pulverform, mycket billigare än tabletter.
Det räcker med 1 gram. Man menar att effekten nås redan vid 0,2 gram. Vissa säger helt andra mått.

Kolloidalt silver är ett kosttillskott i USA men inte längre i Sverige. klorhexidin Vissa får effekt av det andra inte. Dr Annika Dahlkvist är en känd debattör i ämnet.
Spraya kolloidalt silver på saker som du köpt hem. Dödar alla virus. Kunderna köper hem IONplus.

Anders Tegnell tror att han är expert i TV. Till skolor och förskolor utfärdar man rekomendationer som är omöjliga att följa. Man ska hosta i armhålan.
Nu vet man att coronaviruset kan leva mycket länge. Rådet kom av Anders Tegnell för 10 år sedan. Man måste ha ett sunt förnuft. Vi har gett dig några exempel. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hur väl fungerar handskar och ansiktsmasker mot coronaviruset?

Ansiktsmasker är ett populärt val gällande produkter mot coronavirus. Om du använder handskar ute så har du ett bra skydd. Köp rätt produkter direkt. Rör inte vid ansiktet. Då kan du få coronavirus.

Om inte masken är tät så gör den ingen nytta. Den enklare typen som de flesta har fått tag i har inte tillräckligt finmaskiga hål för att hålla coronavirus ute. De produkterna är lika effektiva som en halsduk.

Var försiktig med hur du använder dina händer i dessa tider. Använd rätt handdesinfektion så är det ingen fara. Särskilt om du samtidigt är noggrann med att inte pilla dig i ansiktet när du inte är säker på att dina händer är rena.