Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Om du tror att de bästa varumärket är handsprit apoteket så tror du fel. Många har fått uppleva att desinfektionssprit inte har fungerat som man trott.

pandemi

Om du använder handsprit ofta så kan du få problem med huden. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Man kan ju tycka att det är konstigt att folk köper handsprit i tron att det skyddar. Det är ju mycket smartare att välja en antiseptisk tvål som är mild mot huden och som verkligen tar död på coronavirus och andra smittor som vanlig influensa.

Prova även att köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Det är extra viktigt att tvätta händerna just nu

Om du inte bor tillsammans med någon så kan det hända att du har ett bättre skydd mot smitta. Mycket är vunnet med en bra antibakteriell handtvål.

Det är inte samma sak om du har barn. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Tänk efter före. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Just nu måste du byta kläder oftare. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. De har inte smittan. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Grönsaker och frukt kan sprayas med kolloidalt silver och sedan självtorka. Sprayen övervinner alla virus. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Om du vill ha en god ytdesinfektion så kan du spraya

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Lär alla som finns i ditt hushåll hur man ska använda en antibakteriell spray. Du måste ha handtvål vid alla kranar. Tänk inte bara på badrummet. Tvål fungerar lika bra i köket. Nu vet du varför det är viktigare än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.