Bjud på sockerdricka

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Då måste det finnas rätt drycker. Sockerdricka är någonting som de flesta gillar. Du kan hälla det i bålet.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

smaksätta

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. En smak av Sverige helt enkelt. Moderna versioner är lite lättsammare än det som en gång tillagades på svenska gårdar.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. Det är en lättsam dryck. Köper du på flaska kan den bli söt. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Aromhusets läskkoncentrat innehåller betydligt mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Du hittar dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läsk istället för koncentrat

Nu kan du göra egen sockerdricka. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Det är bra om du vill justera sötman. Man vet aldrig när det kan komma till användning.

Sockerdrickans unika smak kommer från päron och citron. Länge var det Saturnus som var nummer 1 inom sockerdricka. Du kanske inte känner till att Aromhuset har tagit över den klassiska smaken?

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Använd då bara mindre koncentrat. Sen kan du blanda på. Om du har tillsatt alkohol så ska du inte låta barnen smaka.

Dricker du mycket mineralvatten?

Det finns ju dem som struntar i sockerdrickan då vi ska minska sockerkonsumtionen. Det finns andra sätt.

Om du ändå vill dricka läskEN så kan du prova Aromhusets smaker med mindre socker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Det är inte farligt med mineralvatten. sockerfri sockerdricka Socker är inte heller farligt. Det är avgörande hur mycket socker du får i dig. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Servera läsken på ett snyggt sätt

Det handlar om presentation. Det är klart att den läsk man gör hemma inte ser ut på samma sätt som den i butik. Smaken behöver det inte vara fel på. Servera i egna glas.

Det går också att hälla på kanna men då finns risken för att bubblorna snabbt försvinner. Prova dig fram. Var inte rädd för att garnera.

Smaken går väl ihop med citron. Det är bara fantasin, och smaken, som sätter gränserna. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.