Det är lätt att börja sin rökavvänjning

När ni man bestämt dej för att lägga av bör du börja er rökavvänjning. Det finns åtskilliga sluta röka råd och alla passar inte alla. Nedan listar vi några grejer du kan tänka på.

e

Det är viktigt att man är frank mot dig själv. Vill du verkligen detta? Då man inte är totalt säker är det noll idé att du fortsätter.

rökavvänjning med hjälp av ecigaretter som är utan nikotin

Ett flertal hittar el–ciggen vara till hjälp. Dom e-ciggen producerar ånga och påminner om tobaksrökning. I Sverige kan man icke handla dom med nikotin så man kan behöva andra hjälpmedel oxå. Kombinationen kan bli mycket fin då man fortsatt har feelingen av att vi röker fast i praktiken faktiskt inte gör det.

Det som är så lajbans med e-ciggen är att de kommer i många olika smaker samt att dom kan användas precis överallt. En e–cigg är riskfri för andra och skadar inte dig, oavsett vart man är.

Läkemedel mot beroendemekanismer

Läkemedlen mot sug är flera numera. Vilket läkemedel ni skall använda beror på din belägenhet. Det här är någonting som du borde dryfta med en doktor om. En coach kan komma med tips samt stödja dej i din kamp mot att bliva rökfri.

Prova hypnos om ni vill lägga av med att röka tobak e cigaret med nikotin

Man brukar hypnos som rökavvänjningsmetod nuförtiden. Med hypnos går du till botten med ditt begär. Hypnosterapi är något som allt fler bestämmer sig för att testa.

Vänd dej enkom till professionella hypnotisörer. Med en bedragare kastar ni blott slantarna i sjön.

Sluta röka råd får ni ofta på webben

Ett flertal sluta röka tips är totalt gratis. Du kan till exempel ta del av trådar i diskussionsforum där människor som har lyckats med att sluta röka berättar om hur dom gjorde. Du kan fråga om lite allt möjligt.