Testa electrocigarette nästa gång

Idag undrar många om man kan ersätta elcigg med vanliga cigaretter. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men om man jämför med vanliga cigaretter så är e-cigaretten inte farlig.

Ska man sluta röka så kan det vara smart att använda sig av ett bra e cigg startpaket där man får olika e-liquid med goda smaker. Detta kan till och med förbättra din livskvalitet.

e

När måste man fylla på sin elcigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en elcigg räcker. Om du har skött om din elektroniska produkt på rätt så så kan du få ut ungefär 1 000 bloss.

Hur mycket el-cigaretten kostar beror oftast på dess kvalitet och utseende. När du ska köpa en ny e-cigg är batteriet av största betydelse, tänk på det när du shoppar online. Om man vill ha längre hållbarhet ska man satsa på kvalitetsprodukter.

Självklart finns det elcigg som är framtagna för kortare perioder. Om du aldrig har provat en el-cigg förut kan det vara bra att testa för att förstå vad det hela handlar om.

Electrocigarette är för alla

Med en el-cigarett kan du fortsätta att röka utan att röka. Electrocigarette är utan nikotin därför blir du inte beroende. Att feströka blir en helt ny upplevelse och alla har sina goda miner i behåll.

En sak som är svår att slå är att elcigaretten inte stör andra. E-juicerna gör att du kan uppleva många olika smaker. Det kan jämföras lite med vattenpipor som kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft. Samtidigt som man helt slipper de farliga ämnena.

Du vet väl att du kan köpa e-juice online?

Ett hett tips är att köpa e-cigg och e-juice i svenska onlinebutiker. Många butiker har ett stort sortiment med många smaker. Detta tar rökning till en helt ny nivå. Idag finns ett mycket stort utbud av e-cigaretter, gå igenom alla innan du bestämmer dig.

Köp din e-cigarett, läs sedan noga igenom instruktionerna. Då får saken ett längre liv.