När du skall använda dig av avvänjningsmetoder för att blir rökfri använd elcigg

Tobakscigaretter kan vara mariga att vänja sig av med. Vill man bli rökfri ska man akta sig för att dra det första blosset. Om man gillar känslan av en cigarett i munnen kan en elcigg vara en bra kompromiss.

billiga

Att bli rökfri är inte så okomplicerat men en elcigg stöder dig på vägen

En bra början när man ska sluta röka är att lära sig hur kroppens beroendemekanismer fungerar, det hjälper dig att sluta helt. Att ha ett brett spektra av tillvägagångssätt är alltid bäst. I och med att svenska elcigg inte kommer med nikotin då detta klassas som ett läkemedel så kan man till exempel kombinera elciggen med nikotintuggummi för att klara övergången.

Bara det att lyckas med att vara rökfri dag för dag utan att uppleva att något fattas rent fysiskt kan göra den stora skillnaden. Är man särskilt fäst vid handrörelser och liknande kan man använda sig av en e-cigarett. Det kan var det som fäller avgörandet.

Hjälpmedel som gör skillnad

ELCIGG är bara ett av många hjälpmedel. Man kan till exempel använda sig av sluta röka app iPhone eller för andra system som Windows och Android. Med en app så får man lite mer organisation över det hela. Många appar är gratis att använda.

Vill du få hjälp från andra före detta rökare kan du söka dig till något av de många forumen. Nu för tiden kan du dessutom få hjälp av smarta hjälpmedel. Ingen är den andra lik och ibland kan det vara bra att ta stöd av andra för att lyckas. På webben finns mycket gratisinfo!

Det är bara du som kan få dig själv att sluta röka

Det är bara du som kan få dig själv att lyckas sluta röka. Om man bara funderar lite på saken men inte är säker så kommer inga elcigaretter i världen att hjälpa. Detta oavsett om de är med eller utan nikotin. Det är bara du som kan fatta det avgörande beslutet.

Feströkare blir sällan rökfri. Man måste sluta helt och hållet. Det här betyder inte att man inte ska försöka om man känner sig svag. Du måste ha bestämt dig ifall du ska lyckas bli rökfri.